zondag 19 december 2010

Kerstvakantie

Officieel nog niet natuurlijk (morgen pas) maar de spirit zit er al in!

We dachten op Marktplaats een ligstoel te kopen voor onszelf naast de open haard, maar in levenden lijve bleek het meer een kindermaatje... Met een voetenbankje kan het wel voor ons en ligt ook heerlijk. De kinderen genieten er sowieso van!Het winterlandschap bij ons in de buurt is prachtig nu. Vannacht weer dik 20 cm er bovenop ook!We zijn met de buren sleetje gaan rijden naar een natuurgebied in de buurt waar een tijdelijke overdekte ijsbaan is ingericht. Leuk weer is dit!Hong Jie (denken we...) voor het eerst van zijn leven op de schaats!Hij vond het superleuk, net als Casper (ook voor het eerst in járen) en Ying Xin, die al heel goed kan skeeleren en dus het schaatsen ook best makkelijk vond.Casper hebben we vanmorgen 'gedwongen' eens met zijn broertje te gaan spelen. De autootjes en de garage leken eerst niet aantrekkelijk, totdat hij bedacht dat hij ze een naam kon geven. Toen was het opeens wel leuk!

2 opmerkingen:

 1. Heerlijk dit weer he ... oh zo lekker!!!
  En goed idee van die krans, scheelt ook een hoop troep!
  Hier waren de bomen niet zo duur. We hebben ook een neppert, maar vorig jaar en dit jaar eens een echte voor 20,=. Valt wel mee. Vorig jaar zelfs eentje voor 15,= die geweldig stond.

  Maar het opruimen straks ... dan is een krans wel heel ideaal ;-)))

  Fijne dagen!

  Liefs, Agartoyu

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmmm, klinkt lekker maar UITGEBREID, jullie kerstmenu van zondag!
  Die combi van zalm en garnalen, is dat toevallig een pakketje in folie van een zalmfilet met daarop een mengel van crème fraiche en mosterd en garnalen?? Dat is nl. mijn visgerecht voor zondag! Het vleesgerecht is een pakketje van varkenshaas met daarop en dikke plank Zwitserse Gruyere kaas, ook uit de oven. Ook smullen dus! Die boom van een zwager van ons bestelde vlees EN vis. Ach ja, groot lijf!

  Sterkte met alle drukte. Het nadeel van thuis werken is inderdaad dat het nooit stopt. Probeer met de feestdagen een beetje afstand te nemen.

  Ik weet nu trouwens mijn nieuwe rooster, dus ik ga je via de mail een aantal data voorstellen. We gaan snel afspreken!

  Liefs voor jullie allemaal,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen