maandag 24 januari 2011

Foto-update

De familie Pieperiet kwam deze maand bij ons op bezoek. Gezellig! Leuk elkaar even te spreken; de kinderen hebben lekker gespeeld en we sloten het af met pannenkoeken.
Merle en Ying Xin kregen de verkleedkriebels...Ik kocht potjes vingerverf, een nieuw fenomeen voor Hong Jie. Na wat scepsis van zijn kant ging hij er helemaal voor... Dus: in je ondergoed graag! Dat bleek nodig, want het hemdje dat hij aanhad is nog steeds vrolijk gekleurd. En was grijs.Afgelopen weekend zijn we naar Kasteel de Haar geweest. Casper en wij waren er in 2004 voor het laatst, op een bruiloft... Toch blijft het leuk; een ├ęcht kasteel. We namen de kinderrondleiding, die leuk was maar voor Hong Jie nog net een tandje te lang/minder boeiend. Dus hij en ik gingen halverwege weer naar buiten, terwijl Casper en Ying Xin werden bijgepraat over waarom hemelbedden een dak hebben (vanwege de binnenvliegende vogels die anders op je kop poepen als je slaapt...) en waarom de gloeilampen in de balzaal zo opvallend uitsteken (omdat het kasteel destijds een van de weinige woningen was met elektriciteit. En dat dus 'gezien moest worden'.).

Foto's maken binnen mocht niet, dus buiten onze slag geslagen!Nog een onscherpe van Casper... Niets bijzonders lijkt het, ware het niet dat dit na een tandartsbezoek is. Vanmiddag werd ik door de juf gebeld: een valpartij. Stukje van zijn voortand! Helaas bleek het stukje bij de tandarts niet helemaal compleet te zijn, dus heeft Casper een composiet-aanzetstukje gekregen. Mooi gedaan, toch?
Casper hield zich kranig en gaf geen kik. Meneer ligt nu bij te komen op de bank, met zijn nieuwe Donald Duck Dubbelpocket, gekregen voor de schrik. Nu komt eindelijk onze vier sterren tandartsverzekering van pas... :-(

2 opmerkingen:

 1. Was zeker gezellig en lekker (bedankt Pepijn). De meiden pakken ook gelijk de draar op, leuk om te zien en dan HJ op de nintendo's; de kinderen vinden het heel normaal ;-)

  Balen van Caspers gebit, maar ik heb het ook en het zit al 13 jaar goed vast. Hier ook schrik...Tijn een hersenschudding ;-(

  Je vriendin is de winnaar haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He balen zeg van die tand, gelukkig ziet het er goed uit (althans op de foto). Ik zie dat Casper's tanden net zo staan als die van Rosanna, beugeltje??
  En wat een geweldige jas heeft Ying Xin aan (is ze inmiddels al groter dan Rosanna, hint hint!)

  Tot snel weer!

  BeantwoordenVerwijderen