zaterdag 26 maart 2011

Hoezo verwend?

Casper is dit weekend met papa op stap. Naar Kopenhagen! Het is er koud (rond het vriespunt) maar dat mag de pret niet drukken. De heren hebben het Guinness Book of Records Museum bezocht, en nog een ander museum, en morgen volgen een kasteel en nóg een museum - je kunt wel merken wat Casper kiest als het aan hem ligt. :-)
Hun hotel zit tweehonderd meter van het Tivoli-park, dat helaas nog niet open is, maar er zijn genoeg alternatieven!Ying Xin heeft haar HEMA-bon van opa Dieter soldaat gemaakt... en wel aan griezelige plaknagels! (Plus nog stuurbloemen voor haar fiets en nog een paar dingen) Aan haar kleine hand heeft ze twee vingers waarvan alleen de kleinste een nageltje heeft, maar dat is heel erg broos en klein dus heb ik haar aangeraden om die maar met rust te laten. Het moet gezegd: het staat mooi. Praktisch is het niet... Ben heel benieuwd hoe lang ze leven!

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg, een vader een zoon weekend!!
  Dat is echt een op een tijd. Casper zal er vast nog lang met veel plezier op terug kijken.

  Zo te zien vermaak jij je ook prima met Ying Xin en Hong Jie.
  Yali zou de nagels van Ying Xin ook helemaal geweldig vinden, dus de foto zal ik haar maar niet laten zien.

  Groetjes en een fijne dag!
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, cool hoor, Ying Xin! Ik laat de foto maar niet aan Lea zien. Die heeft trouwens zulke afgebeten nagels, daar zouden geen neppers op kunnen :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een grappige foto, van Casper. Net of hij erin geplakt is. Heel onwerkelijk.

  En tjonge Ying Xin, wat een waanzinnige nagels. Yuan kan ook niet wachten tot ze oud genoeg is om lange nagels te mogen. Nu houd ik ze nog lekker kort, tot haar ongenoegen.

  BeantwoordenVerwijderen