woensdag 9 maart 2011

Kippetje, kippetje, kom dan!Van de toekomst van je kinderen is weinig zeker, maar dit weten we wel: Hong Jie zal nooit of te nimmer vegetariër worden. Het is althans erg onwaarschijnlijk, want meneer eet niets liever dan vlees. Plakje worst los, worst op brood, vlees bij het avondeten... Met zijn eiwitgehalte is helemaal niets mis.~Hij staat op intieme voet met de slagersmevrouw, die hem van verre ziet en hoort komen... Maandag hadden we kleine kippenpootjes. Meneer heeft gesmuld! Pepijn heeft hem nu op de kiek gezet met het afvalbakje dat iedereen gebruikte - en Oosters onverstoorbare blik... - maar minstens zeven (!) van die kleine pootjes zijn toch echt in zijn hongerige mond verdwenen. En toen moest zijn broeksknoop open, want hij plofte. :-)En ja, hij moest absoluut een washandje over zijn snoet voor het slapen gaan!

4 opmerkingen:

 1. Haha, heel herkenbaar, hier nog zo'n Chinese kippenkluif-fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar! Maud is hier overigens de kippepootjes fan, vechten om de laatste met papa. Bing steekt ze liever helemaal in de mond, dat is wat minder. Maar ook hier beide echte vleeseters. liever 2 ons vlees dan 2 ons groente :-)) ( maar papa en mama lusten ook graag een stukje vlees)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook hier herkenbaar. Ik gruwel van kluiven (lust wel kip hoor), maar de kinderen zijn er dol op. Als we klaar zijn met eten liggen er altijd hele schone botjes; ze worden echt helemaal kaal gegeten. Het liefst zouden ze de botten ook nog opeten;-)

  Groetjes,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, zo ziet YY er ook uit als ze kippepootjes eet. Gaan ze bij hem ook tot op het bot kaal????

  BeantwoordenVerwijderen