maandag 27 juni 2011

Heerlijk dagje

Het begon wat minder zonnig, zondag, maar aan het einde van de middag maakte de dag zijn naam waar: volle zon. We namen het risico maar en vertrokken voor een middag varen (en later bbq-en) met zijn vijven én opa en oma erbij.Bijzonder, want de eerste keer varen in onze nieuwe sloep! Groter en stabieler dan onze vorige boot; erg fijn nu er meer mensen meegingen. Het was een heerlijke middag en avond. Enige nadeel was dat de kinderen er - na een verplichte douchebeurt voor die bezwete lijven - wat te laat in lagen. Verder super!

2 opmerkingen:

 1. Het was heel leuk! En het weer op de bbq plek en tijdens de terugtocht was heel mooi!

  Jammer van die vlag die tegen de brug aan ging en het niet helemaal overleefde; de enige dissonant! Moet je maar niet van die grote vlaggen op zo'n sloep zetten! ;-)

  opa John & oma Olga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo .. weer even bijgelezen ... wat een grapjas die Hong Jie! En wat leuk dat je al zo druk bent met voorbereidingen voor China. Heerlijk, ik kan me voorstellen dat je je er nu al enorm op verheugt. Nu lijkt het zo ver weg, maar voordat de vakantie voorbij is is het al zover! Leuk hoor ... pas ik nog in je koffer ;-))

  En heerlijk varen zeg ... leuk hoor, vanaf het water ziet alles er altijd anders uit! LEuk!!!

  Liefs, AGnes.

  BeantwoordenVerwijderen