vrijdag 29 juli 2011

Zagen zagen, wiede wiedewagen

Pepijn heeft een actieve periode! :-)
En we zitten dus middenin een tuin metamorfose. Altijd goed natuurlijk.

Het verzakte houten terras is opgehoogd, de twee verrotte planken vervangen. Maar daar stopte het niet: nieuw meubilair moest er komen! Onze oude schommelbank is na twaalf jaar trouwe dienst verhuisd naar een van de eilandjes in de Reeuwijkse Plassen. Onze tuintafel met stoelen en bankje schoof naar de overgebleven lege plek.
En op de plek van de tuintafel is dit prachtwerk verrezen:Een regenachtig middagje in een tuincentrum doorgebracht, de favoriete bank opgemeten (en thuis de tekening flink aangepast), all weather kussens besteld... En voilà! Nou ja, voilà... Het kostte een paar avondjes flink tekenen en meten, samen met de buurman. En een karrevracht hardhout. En veel, héél veel gezaag en geschroef (ook weer samen met de buurman, die zelfs nog een wespensteek als dank kreeg tijdens zijn gezwoeg), avonden lang en een weekend en vrije dag erbij. En veel biertjes. Met dit als resultaat!

De kussens laten nog twee weken op zich wachten helaas, maar goed - project 'maak een bijpassende lage tuintafel' vordert gestaag!

2 opmerkingen:

  1. weesbeer@gmail.com8 mei 2012 om 16:29

    Gaaf zeg zoiets wil ik ook, wil je de tekening delen?

    gr Lisette

    BeantwoordenVerwijderen